Home » Kelebihan BerkatPos yang anda perlu tahu

Kelebihan BerkatPos yang anda perlu tahu

Kebiasaannya dda 2 pengguna BerkatPos. Pertama penjual yang ingin hantar barang kepada pembeli. Platform menjual yang mereka gunakan ialah eBay, Amazon, ETSY, Bonanza, Facebook dan Instagram. Yang kedua hantar barang kepada kawan ataupun ahli keluarga.

BerkatPos buat masa ini sediakan servis penghantaran ke negara USA, Canda, UK, Australia dan Singapura.

Kurier yang kami gunakan ialah DHL Express dan juga FedEx. Jika ingin hantar ke negara lain boleh hubungi kami dahulu.

Antara kelebihan BerkatPos

Servis yang pantas

Sebaik sahaja barang anda tiba di pejabat kami , kami akan memaklumkan berat sebenar barang untuk proses pembayaran.

Sekiranya pembayaran dibuat sebelum tengahari , barang akan terus diambil DHL Express ataupun FedEx hanya dalam masa sehari bekerja sahaja dari pejabat BerkatPos.

Penerima menerima barang dengan cepat

Biasanya penerima akan dapat barang dalam masa 3 hingga 7 hari bekerja. Itulah kelebihan Berktapos dimana walaupun penerima di USA, ianya hanya mengambil masa paling awal 3 hari bekerja untuk sampai.

Paling lama biasanya dalam masa 7 hari bekerja. Ianya tertakluk kepada pelepasan kastam dan cuaca.

Jimat Masa

Bagi penjual eBay anda tidak perlu menerima barang yang dibeli di Shopee , Lazada atau pembekal lain tiba pada anda kemudian baru dihantar ke pejabat kami.

Anda boleh letakkan alamat pejabat kami sewaktu pembelian dilakukan dan terus poskan ke pejabat kami.

Jika ingin hantar barang kepada kenalan ataupun saudara boleh poskan barang ke pejabat kami juga. Sebelum hantar hubungi kami dahulu.

Mudah Buat Tempahan

Tidak perlu bersusah payah datang ke pejabat kami. Kini semuanya dihujung jari !! Anda hanya perlu menggunakan kelebihan yang kami sediakan dengan mengisi butiran penghantaran di BerkatPos.com dan kami akan terus proses selepas butiran lengkap diterima.

Penjimatan Yang Hebat

Dengan masa penghantaran barang untuk ke luar negara yang singkat dan kos penghantaran yang berpatutan ianya berbaloi untuk anda gunakan perkhidmatan BerkatPos.

Anda boleh lihat kelebihan lumayan yang kami sediakan dengan bandingkan harga perkhidmatan BerkatPos dengan kurier lain.

Pembungkusan Barang Dititikberatkan

Sesetengah cara pembungkusan barang yang dibeli dari Shopee , Lazada atau supplier lain kurang menepati piawaian DHL Express ataupun FedEx.

Oleh itu , BerkatPos akan turut membantu melakukan proses pembungkusan balik yang juga dapat menjimatkan lagi berat barang dan kos penghantaran barang ke luar negara.

BerkatPos turut akan memastikan barang tersebut dalam keadaan baik dan selamat sebelum sampai ke tangan pelanggan anda.

Carta aliran BerkatPos

Berapa kos penghantaran

Anda boleh lawati laman BerkatPos.com dan pilih berat barang & negara yang nak dihantar. Ianya berbeza bergantung kepada negara dan berat ataupun saiz barang yang nak dihantar.

Tinggalkan Pesanan
Leave a Reply

© 2024 BERKATPOS.COM. HAK CIPTA TERPELIHARA